Op donderdag 9 juli, tussen 14:00 en 17:00 uur in de Bibliotheek AanZet in Het Kruispunt aan de Middenbaan 111 staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij allerlei mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

De Stichting Repair Café wil na 9 juli op regelmatige basis een Repair Café in Barendrecht in de bibliotheek organiseren. Voorlopig eenmaal per maand. Indien er voldoende vrijwilligers zijn en voldoende belangstelling kan dit worden uitgebreid naar twee maal per maand. Nieuwe vrijwilligers zijn dus van harte welkom. Nieuws over data en locatie van de komende edities volgt zo snel mogelijk!

Wilt u naar het Repair Café komen? Vanwege de corona-maatregelen is vooraf aanmelden voor het Repair Café verplicht. Aanmelden kan via info@srcb.nl of via het algemene nummer van de bibliotheek: 078 - 620 55 00. Tijdens het Repair Café worden spullen en gereedschap gedesinfecteerd en houdt iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar. Heeft u klachten kom dan niet naar het Repair Café! Blijf thuis als u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°); Blijf ook thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.