Minicontainers voor de laagbouw

Woont in de laagbouw en heeft u op 9 september j.l. een brief van ons ontvangen over de bestelling van minicontainers? Dan willen wij u erop wijzen dat de besteltermijn is verlengd tot 30 september. Hieronder leest u hoe u de minicontainers gratis kunt aanvragen. Als uw aanvraag voor 30 september 2021 bij ons binnen is dan kunnen wij u garanderen dat u uw minicontainers voor 1 januari 2022 ontvangt. Bij een bestelling na deze datum kunnen we dat niet garanderen. Voor een bestelling van minicontainers voor 31 december 2021 brengen wij geen kosten in rekening. 

In de wijk Buitenoord loopt een apart project. De inwoners van deze wijk ontvangen per deelwijk een brief van ons wanneer zij hun minicontainers kunnen bestellen

Verlenging aanvraag termijn voor minicontainer voor GFT en/of papier en karton

Wij bieden u graag de gelegenheid om alsnog uw minicontainer(s) aan te vragen. Daarom hebben we de aanvraagtermijn voor u verlengd. Wanneer u uw aanvraag indient vóór 30 september bent u ervan verzekerd dat wij uw minicontainer(s) nog voor 1 januari 2022 kunnen uitleveren. Vanaf 1 januari 2022 worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

De firma Inovim is door BAR Afvalbeheer ingeschakeld om de uitgifte van de minicontainers te verzorgen.

  • Ga naar de website van Inovim 
  • Log in met uw postcode en huisnummer
  • Maak uiterlijk 30 september 2021 uw keuze(s) kenbaar
  • Na het invullen van uw emailadres is uw keuze definitief
  • Via uw email ontvangt u een bevestiging van uw gemaakte keuze(s).

Heeft u geen computer? Neemt u dan contact met BAR Afvalbeheer. Een medewerker van BAR Afvalbeheer vult dan samen met u het aanvraagformulier in.