Gebruik óók in 2023 gratis een aanhangwagen

In 2022 is de gemeente Barendrecht gestart met een proef om gratis gebruik te maken van aanhangwagen om grof huishoudelijk afval of snoeiafval naar het afvalaanbiedstation te brengen. 

Barendrechters met een auto met trekhaak kunnen gratis gebruik maken van een aanhangwagen om grof huishoudelijk afval of snoeiafval weg te brengen naar het afvalaanbiedstation aan de Londen 15. Barendrecht is hiervoor een samenwerking aangegaan met Boedelbak. Wegens succes loopt de actie in 2023 door.  

Reserveren aanhangwagen

De aanhangwagen is (maximaal 3 uur) te reserveren via Boedelbak.nl(externe link) of bij een ophaallocatie van Boedelbak(externe link) binnen Barendrecht. U betaalt de reguliere borg van € 75,00 inclusief de kosten van de huur van de aanhangwagen aan Boedelbak. Bij het terugbrengen van de aanhangwagen binnen 3 uur krijgt u de borg, verminderd met de huurprijs, terug.

Het huurbedrag wordt binnen 7 werkdagen teruggestort als u voldoet aan 3 voorwaarden:

  • U heeft de boedelbak binnen de termijn van drie uur teruggebracht
  • U laat uw formulier voorzien van een stempel op het afvalaanbiedstation (zonder stempel krijgt u het huurbedrag niet teruggestort).
  • U stuurt het ondertekende formulier met stempel van BAR afvalbeheer naar info@boedelbak.nl of per post naar Boedelbak, antwoordnummer 10503, 2130 VC Hoofddorp.

Type aanhangwagens

U kunt een aanhangwagen Type A € 22,00 / € 30,00 (zaterdag) of Type C € 34,00 / € 41,00 (zaterdag) lenen*.

Het huurbedrag krijgt u binnen 7 werkdagen teruggestort op uw rekening na ontvangst van de gestempelde huurovereenkomst. Mail een foto van de gestempelde huurovereenkomst met uw bankgegevens in beeld naar info@boedelbak.nl. Opsturen kan ook naar: Boedelbak, Antwoordnummer 10503, 2130 VC Hoofddorp.

* Op deze actie zijn de voorwaarden(externe link) en tarieven van Boedelbak van toepassing. Tarieven kunnen mogelijk wijzigen.

Tips

  • Vergeet uw afvalpas niet;
  • Sorteer uw grof afval alvast thuis; Dus niet alle soorten bij elkaar in één zak of doos. Op het afvalaanbiedstation staat voor iedere soort grof afval een container. Zo kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt en bent u sneller thuis;
  • PMD (plastic, metaal en drinkpakken)+restafval en Groente-, Fruitafval en etensresten kunt u niet aanbieden bij het afvalaanbiedstation. Dit hoort thuis in de daarvoor bestemde verzamelcontainers in uw buurt en/of minicontainer(s) bij uw woning.
  • Kom bij voorkeur doordeweeks, op zaterdag kan het druk zijn op het afvalaanbiedstation.