Gratis aanhanger voor wegbrengen grofvuil in Albrandswaard per 1 januari 2024

In de gemeente Barendrecht kun je sinds 2022 gratis een aanhanger huren om grof huishoudelijk afval of snoeiafval naar het afvalaanbiedstation te brengen. Dit bleek een groot succes, waardoor het vanaf 1 januari 2024 ook mogelijk is  in de gemeente Albrandswaard!

Gratis aanhangwagen gebruiken

Albrandwaarders met een auto met een trekhaak kunnen vanaf 1 januari 2024 gratis gebruik maken van een aanhanger om grof huishoudelijk afval of snoeiafval weg te brengen naar het afvalaanbiedstation aan de Nijverheidsweg 3. Albrandswaard is hiervoor een samenwerking aangegaan met boedelbak.

Hoe werkt het huren van een gratis aanhangwagen?

Je kunt de aanhangwagen reserveren via boedelbak.nl. Print de e-mail met de reservering uit en neem deze mee als je de boedelbak ophaalt. In eerste instantie betaal je de borg van 75 euro en de kosten van de huur van de aanhanger aan boedelbak. Bij het afvalaanbiedstation laat je jouw uitgeprinte reservering zien. Je krijgt dan een stempel op dit papier. Deze stempel zorgt ervoor dat je de aanhanger gratis kunt lenen. Als je de aanhanger dan binnen 3 uur terugbrengt, krijg je de borg terug minus het huurbedrag. Het huurbedrag wordt vervolgens binnen 7 werkdagen teruggestort op je bankrekening. Lees alle spelregels voor de gratis aanhanger.