Werken bij BAR Afvalbeheer

Wil jij graag werken bij het team van BAR Afvalbeheer? 

Bij BAR Afvalbeheer zijn er meer dan genoeg carrièremogelijkheden. Wil je de inzamelwagen op om samen met je collega's de wijken schoon te houden? Of help je liever mensen bij het op een juiste manier scheiden van hun afval op onze afvalaanbiedstations? Of is een functie op kantoor meer iets voor jou? Er zijn genoeg mogelijkheden om met ons mee te werken aan een duurzame toekomst. 

Onze vacatures

Meewerkend voorman afvalaanbiedstation

Als meewerkend voorman op het afvalaanbiedstation in Barendrecht ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers. Je coördineert de planning en stuurt medewerkers aan. Zo zorg je dat de medewerkers de juiste beschermingsmiddelen dragen en de machines veilig gebruiken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het melden van schades aan containers, machines en voertuigen.

Je zorgt dat het afvalaanbiedstation er netjes uitziet en bezoekers hun afval juist scheiden. Ook bewaak je de doorstroming van bezoekers van het afvalaanbiedstation. Zie je problemen? Dan bedenk jij oplossingen en voert ze door. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de documenten die nodig zijn voor de afvoer van de verschillende afvalstromen naar de eindverwerkers. 

Wie ben jij?

  • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau en minimaal een diploma medewerker milieustraat;
  • Je hebt diploma’s BHV, KCA-depothouder/beheerder of ben je bereid deze te halen. 
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)
  • Je bent communicatief en klantgericht;
  • Je bent flexibel en goed in plannen en organiseren;
  • Je hebt ervaring in een coördinerende functie. 

Wat bieden wij? 

Je krijgt een jaarcontract en als het van beide kanten bevalt krijg je daarna een vast contract. Het salaris is gelijk aan schaal F van de cao Grondstoffen Energie en Omgeving, deel Services (minimaal € 2.890 en maximaal € 3.744). De werkgever betaalt ca. 70% van het ABP pensioen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere reiskostenvergoeding, bedrijfsuitjes en feestdagenattenties.

NV BAR-Afvalbeheer

NV BAR-Afvalbeheer is een kleine organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij zamelen het huishoudelijk afval in van particulieren en adviseren over afvalscheiding. Ook de afvalaanbiedstations zijn onderdeel van de NV BAR-Afvalbeheer. Wij vinden het belangrijk dat je in het kleine, hechte team past, waar humor en betrokkenheid bijdragen aan een goede sfeer. Het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers is belangrijk en daar investeren wij graag in.

Wil je meer informatie over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Reinier Brouwer, manager operations via r.brouwer@bar-afvalbeheer.nl.

Ben je geïnteresseerd?

Je kan jouw sollicitatie richten aan NV BAR-Afvalbeheer, t.a.v. afdeling HR en per e-mail sturen naar hrm@bar-afvalbheer.nl