Openstaande vacatures:

Wij zijn op zoek naar een:

Webredacteur (24 uur per week)

Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om online content te creëren voor onze socials en de website? Help je graag mee onze digitale communicatiekanalen te optimaliseren? Dan zijn we op zoek naar jou! Als poortwachter van onze website en social media kanalen, ontwikkel je dagelijks heldere, aansprekende content (tekst en beeld) voor de inwoners van de 3 gemeenten waar we voor werken. Je bewaakt de kwaliteit en hebt kennis van SEO die je inzet om de vindbaarheid van onze content te verbeteren. Ook weet je hoe je social media kunt inzetten om de doelgroep te betrekken bij onderwerpen, zoals in ons geval het beter scheiden van afval zodat het hergebruikt kan worden (circulaire economie).

Webredacteur

24 uur per week

 • Creëren van content voor onze socials en de website en deze actueel houden;
 • Content redigeren en optimaliseren voor de zoekmachines (SEO) zodat we online goed vindbaar zijn;
 • Meedenken over de ontwikkeling/verbetering van onze website en socials;
 • Contentkalender opstellen en bewaken.

BAR Afvalbeheer is een kleine organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij zamelen het huishoudelijk afval in van particulieren en adviseren over afvalscheiding en de transitie naar een circulaire economie . Ook de afvalaanbiedstations zijn onderdeel van BAR Afvalbeheer. Wij vinden het belangrijk dat je in het kleine, hechte team past, waar humor en betrokkenheid bijdragen aan een goede sfeer. Opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers is belangrijk en daar investeren wij graag in.

 • Beschik je over MBO-3 werk- en denkniveau en ben je vaardig met CMS-systemen?
 • Heb je uitstekende schrijfvaardigheden en in staat om ingewikkelde teksten te vertalen naar eenvoudige boodschappen?
 • Heb je ervaring in het optimaliseren van websites en inzet van social media?

Wat heeft BAR Afvalbeheer te bieden?

Je krijgt een jaarcontract en als het van beide kanten bevalt krijg je daarna een vast contract. Het salaris is gelijk aan schaal F van de cao Grondstoffen Energie en Omgeving, deel Services (min. € 2.508,00 en max € 3.288,00). De werkgever betaalt ca. 70% van het ABP pensioen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. reiskostenvergoeding, bedrijfsuitjes, feestdagenattenties. Voor nadere informatie over deze functie kan je contact opnemen met Antonet Krol, manager Strategie, Beleidsondersteuning & Communicatie via 06 13 69 35 17 of a.krol@bar-afvalbeheer.nl of met Ester Mentink, sr. communicatieadviseur via e.mentink@bar-afvalbeheer.nl

Ben je geïnteresseerd?

Je kan jouw sollicitatie richten aan BAR Afvalbeheer, t.a.v. afdeling P&O en per e-mail sturen naar sollicitatie@bar-afvalbeheer.nl

KAM-coördinator (24 uur per week)

De functie van KAM-coördinator bij NV BAR-Afvalbeheer is nieuw, dus je houdt ervan om niet in een gespreid bed te komen. Je weet wat er in een organisatie nodig is op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu (KAM) en helpt de organisatie op KAM-gebied verder te ontwikkelen. Je gaat aan de slag met de resultaten van de zojuist uitgevoerde RI&E en neemt de collega’s mee in de te nemen stappen. Je stemt dagelijks af met de leidinggevenden over verbeteringen die je ziet maar meldt het ook als je ziet dat het goed gaat. Dagelijks maak je een rondje over het terrein en meld je niet alleen onveilige situaties, je lost ze ook op. Uiteraard vraag je jouw collega’s ook waar zij verbeteringen zien op het gebied van veiligheid en milieu en maak je verbetervoorstellen voor het management om de organisatie zo veilig mogelijk te laten werken.
 

KAM-coördinator
24 uur per week
 

 • Adviseren van het management op gebied van KAM
 • Uitvoeren en begeleiden van projecten op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu
 • Registeren van KAM-gegevens en opstellen managementrapportages
 • Begeleiden en verzorgen van en- en externe audits
 • Inregelen van BHV organisatie

NV BAR-Afvalbeheer is een kleine organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij zamelen het huishoudelijk afval in van particulieren en adviseren over afvalscheiding en de transitie naar een circulaire economie . Ook de afvalaanbiedstations zijn onderdeel van de NV BAR Afvalbeheer. Wij vinden het belangrijk dat je in het kleine, hechte team past, waar humor en betrokkenheid bijdragen aan een goede sfeer. Opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers is belangrijk en daar investeren wij graag in.

 • Beschik je over een MVK-diploma en kun je goed overweg met MS Office?
 • Heb je ervaring in het uitvoeren en opzetten van audits?
 • Heb je kennis van de laatste ontwikkelingen (wet- en regelgeving) binnen KAM?

Wat heeft NV BAR-Afvalbeheer te bieden?

Je krijgt een jaarcontract en als het van beide kanten bevalt krijg je daarna een vast contract. Het salaris is gelijk aan schaal J van de cao Grondstoffen Energie en Omgeving, deel Services (min. € 3.510,00 en max € 4.984,00 op fulltime basis). De werkgever betaalt ca. 70% van het ABP pensioen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. reiskostenvergoeding, bedrijfsuitjes, feestdagenattenties. Voor nadere informatie over deze functie kan je contact opnemen met directeur Elaine Carpenter via 06 – 82 98 04 27 of e.carpenter@bar-organisatie.nl

Ben je geïnteresseerd?

Je kan jouw sollicitatie tot uiterlijk 4 september a.s. richten aan NV BAR-Afvalbeheer, t.a.v. afdeling HR en per e-mail sturen naar sollicitatie@bar-afvalbeheer.nl

Meewerkend voorman afvalaanbiedstation (40 uur per week)

Als meewerkend voorman op het afvalaanbiedstation in Barendrecht coördineer jij de planning en de aansturing van de medewerkers. Je bent uiteraard zelf ook actief in de uitvoering. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers en controleer je medewerkers op het gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, containeronderhoud, voertuigen en machines. Je signaleert knelpunten en zorgt voor het aandragen en doorvoeren van oplossingen. Je zorgt voor de orde en netheid op het terrein, stuurt op scheidingsgedrag. Je bewaakt de doorstroming van bezoekers van het afval-aanbiedstation. Daarnaast zorg je voor de benodigde documenten ten behoeve van de afvoer van diverse afvalstromen en uiteindelijk ook de afvoer van diverse afvalstromen naar eindverwerkers.

Meewerkend voorman afvalaanbiedstation
40 uur per week
 

 • Afstemmen van de dag-, week-, maand- en jaarplanning voor de medewerkers op het Afval-aanbiedstation met de planner/werkvoorbereider.
 • Je bent op de hoogte van alle geldende verkeersregels, veiligheids- en Arbo-voorschriften, milieuregels, en overige relevante informatie.
 • Verzorgen van de benodigde documenten t.b.v. de afvoer van diverse afvalstromen.

NV BAR-Afvalbeheer is een kleine organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij zamelen het huishoudelijk afval in van particulieren en adviseren over afvalscheiding en de transitie naar een circulaire economie . Ook de afvalaanbiedstations zijn onderdeel van de NV BAR-Afvalbeheer. Wij vinden het belangrijk dat je in het kleine, hechte team past, waar humor en betrokkenheid bijdragen aan een goede sfeer. Opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers is belangrijk en daar investeren wij graag in.

 • Beschik je over MBO 3 werk- en denkniveau; minimaal diploma medewerker milieustraat en bereid om ook het diploma voor BHV, KCA depothouder en beheerder te gaan halen?
 • Ben je communicatief vaardig en klachtgericht?
 • Ben je flexibel en goed in plannen en organiseren?
 • Heb je ervaring in een coördinerende functie?


Wat heeft NV BAR-Afvalbeheer te bieden?

Je krijgt een jaarcontract en als het van beide kanten bevalt krijg je daarna een vast contract. Het salaris is gelijk aan schaal F van de cao Grondstoffen Energie en Omgeving, deel Services (min. € 2.508,00 en max € 3.288,00). De werkgever betaalt ca. 70% van het ABP pensioen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. reiskostenvergoeding, bedrijfsuitjes, feestdagenattenties. Voor nadere informatie over deze functie kan je contact opnemen met Reinier Brouwer, manager operations via 06 – 83 09 11 27 of r.brouwer@bar-afvalbeheer.nl.


Ben je geïnteresseerd?

Je kan jouw sollicitatie tot uiterlijk 4 september a.s. richten aan NV BAR-Afvalbeheer, t.a.v. afdeling HR en per e-mail sturen naar sollicitatie@bar-afvalbeheer.nl