Als u wilt weten wanneer bij u het afval wordt opgehaald, stel dan snel een herinnering in op een tijdstip naar keuzes in de app BAR Afvalbeheer. Zorg dat u zowel de melding aanzet in uw smartphone-instellingen alsook in de app-instellingen.

Container vergeten aan de straat te zetten? Dat is vanaf nu verleden tijd. Als u de nieuwe app BAR Afvalbeheer download heeft u de mogelijkheid om een herinnering in te stellen op een tijdstip naar keuze.

Herinnering niet ontvangen
Als u geen herinnering ontvangt - op de dag voor de inzameldag-  check dan even uw instellingen. Allereerst stelt u bij ‘instellingen’ in de app een herinnering in (app openen> instellingen > berichten > herinnering aanvinken). Check vervolgens ook in de instellingen van uw smartphone of ‘meldingen’ aan staat (instellingen smartphone > ga naar de app BAR Afvalbeheer > zet Meldingen aan). Als u beiden aan heeft staan, dan ontvangt u een herinnering elke keer als u uw container aan de weg moet zetten.

Vragen over app
Heeft u andere vragen over de nieuwe app BAR Afvalbeheer? Check dan de lijst met veelgestelde vragen over de app. Als uw vraag hier niet is vermeld, kunt u ons ook altijd een bericht sturen. Meer info: www.bar-afvalbeheer.nl/app