Om het inwoners makkelijker te maken hun afvalzaken te regelen lanceert BAR Afvalbeheer een online Afvalserviceportaal en een nieuw app. 

Inwoners kunnen voortaan hun afvalzaken vanuit de luie stoel regelen en ook informatie over het inleveren en scheiden van afval is makkelijk voorhanden.
 

Afvalserviceportaal 

Van de aanvraag van een afvalpas tot het maken van een afspraak om grof huishoudelijk afval op te laten halen, het kan allemaal in het nieuwe online Afvalserviceportaal(externe link). Na het invullen van postcode en huisnummer volgt een overzicht van alle afvalzaken die online te regelen zijn. Begin januari worden de diensten uitgebreid met o.a. de aanvraag van een minicontainer en de mogelijkheid om een melding over afval te doen.
 

App BAR Afvalbeheer

BAR Afvalbeheer lanceert ook een nieuwe app. Deze BAR Afvalbeheer app vervangt de afval-app. Naast de afvalkalender en afvalwijzer biedt het ook een overzicht van de eerstvolgende inzameldagen en directe toegang tot het Afvalserviceportaal. Zo kunnen inwoners eenvoudig via de app of het Afvalserviceportaal op de website hun afvalzaken online regelen.