Week van de AfvalHelden 2024

Van 4 tot en met 10 maart is het weer zover… De Week van de AfvalHelden. Dit is dé week waarin we alle afvalmedewerkers in het zonnetje zetten. Want deze AfvalHelden zetten zich door weer en wind, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, in om de gemeente schoon te houden… Iedere dag weer. En daar mogen we ze erg dankbaar voor zijn. Want zonder onze Helden zouden onze gemeentes niet zo hygiënisch, gezond en veilig zijn.

Onze AfvalHelden zetten zich dagelijks in voor alle inwoners van Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard. En daar is iets over te zeggen. Deze week laten wij dan ook verschillende inwoners aan het woord over de AfvalHelden van BAR Afvalbeheer. 

Lees het verhaal van AfvalHeld Jean-Paul en het jongetje Ezra die de beste vrienden zijn geworden. En lees het verhaal van onze afvalcoaches/AfvalHeldinnen Christina en Christine die bewoonster Desiree goed geholpen hebben. Vergeet ook niet onze vrolijke AfvalHeldinnen Danitza en Astrid van Klantcontact die zo blij zijn met betrokken bewoners.

Lees hier alle verhalen over de AfvalHelden van BAR Afvalbeheer